Wat is oefentherapie?
Veel klachten ontstaan of worden in stand gehouden door een bepaalde manier van bewegen. Om grip te krijgen op klachten is het van groot belang om bewust te zijn van uw houding. Als oefentherapeut is Sandra specialist op het gebied van houding en beweging.

Door te begrijpen hoe uw lichaam werkt zult u ook begrijpen waardoor klachten ontstaan én kunt u leren daar iets aan te doen. In de behandeling wordt er daarom veel aandacht besteed aan het bewust worden van uw lichaam en inzicht krijgen in de oorzaak van uw klachten. Daarnaast krijgt u oefeningen mee naar huis én praktische tips waarmee u zelf aan de slag kan.

Met welke klachten kan ik terecht bij Oefentherapie Ingele?
Vooral mensen steeds terugkerende nek- en/of rugklachten zijn gebaat met oefentherapie. Maar u kunt ook denken aan spierspanningshoofdpijn, scoliose, bekkenklachten of een hernia. Merkt u problemen met uw ademhaling of zou u meer willen leren over ontspannen? Dan bent u ook aan het juiste adres.

Veel mensen met chronische klachten kunnen verbetering merken na behandeling van een oefentherapeut. Denk hierbij aan chronische nek en rugklachten, MS, de ziekte van parkinson, COPD of andere neurologische aandoeningen.
Sandra is gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde klachten en slaapproblemen.