Ga naar de inhoud

Onze Aanpak

Hulp bij slaapproblemen
Lig je vaker te woelen en te draaien in bed? Kom je niet meer in slaap nadat je wakker bent geworden? Of een zoon/dochter die hier last van heeft?

Slapen is niet zo vanzelf sprekend als het lijkt. Er zijn veel dingen die een goede nachtrust in de weg kunnen staan. 

Ontdek wat je zelf kunt doen om het slapen te verbeteren. Zowel op de korte als de lange termijn. 

Hulp bij pijn klachten
Schiet het wel eens in je rug? Krijg je een stijve nek na een tijdje achter de laptop? Of een vermoeide onderrug na het staan op een feestje?

Oefentherapie Ingele is gespecialiseerd in het behandelen én voorkomen van fysieke klachten. Leer pijnklachten beter begrijpen en ontdek wat je zelf kunt doen aan het verminderen of voorkomen hiervan. Door het lichaam beter te begrijpen, enkele oefeningen én praktische tips krijg je zelf grip op de klachten!

Denk aan het verminderen van rug- en nekklachten, RSI, hernia, hoofdpijnklachten of bekkenklachten. Ook kunt u voor ademhalingsproblemen of ontspanningstherapie hier terecht.

Waar kun je terecht?
Individueel kun je aan de slag op een van onderstaande locaties. Persoonlijke begeleiding en praktische adviezen staan voorop.

Een verwijzing is niet nodig en de behandelingen worden, voor 75% tot 100%,  vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

Praktijklocatie
Gezondheidscentrum Health & Sports
Dorpstraat 64
6122 CC Buchten

Gezondheidscentrum d’n Dippo
Klein Haasdal 4
6333 AK Schimmert